Ontbijt

Het self service ontbijt is aanwezig in de ontbijtkamer en bestaat uit; melk, yoghurt, boter, (zelfgemaakte) jam, verschillende cereals (cruesli, muesli en cornflakes), beschuit, ontbijtkoek, een schaal met vruchten en natuurlijk koffie (Nespresso) en diverse soorten thee. Als u speciale (dieet-)wensen heeft kunt u dat aangeven. Dit ontbijt zit bij de kamerprijs inbegrepen.

Naast het self service ontbijt kunt u ook via ons aanvullend op het self service ontbijt een brood mandje (€8,50 per mandje/per persoon) van de bakkerij naast ons bestellen. Dit mandje bestaat uit; een naar keuze belegd broodje, een croissant, krentenbol, koek en een sapje. Dit kan in de varianten; meergranen/bruin brood, witbrood of een mix hiervan. De bakkerij is geopend vanaf 7 uur. Op zondag is de bakkerij gesloten. Bakkerij Moolenbeek is gevestigd aan de Nieuwegracht en is in minder dan een minuut lopend te bereiken.

Ontbijt van Bakker Moolenbeek per persoon (niet op zondag) € 8,50

Ontbijt alternatieven

Anne & Max | Stael | Carla’s | Bagels and Beans | Keek

Lunch en diner

Utrecht telt een groot aantal eetgelegenheden. Het is ondoenlijk die hier allemaal te beschrijven. Een aantal tips willen wij U meegeven:

Restaurant Mijnheer Buscourr Het restaurant van de heer Bushoff is gelegen aan het eind van de ABC-straat op de Lange Nieuwstraat, slechts 2 minuten lopen.

Simple Culinaire hoogstandjes, reserveren (ruim van tevoren) noodzakelijk, misschien wel 4 minuten lopen.

Le Clochard Rond het haardvuur borrelen en heel betaalbaar en gezellig eten doet u bij Bistro “Le Clochard”. Lastig te vinden en daardoor misschien wel wat minder toeristisch… Als U in één keer goed loopt minder dan 10 minuten lopen.

Yum Saap In de Twijnstraat, de oudste winkelstraat van Utrecht, is restaurant Yum Saap gevestigd. Heerlijke (spicey!) Thaise gerechtjes tegen een zeer redelijke prijs. U kunt hier ook afhalen en het eten “thuis” opeten. Maximaal 10 minuten lopen.

Restaurant NOIR! ook een aanrader om de hoek.

Er is natuurlijk nog veel meer. Als U Uw wensen kenbaar maakt kunnen we U natuurlijk altijd adviseren. De hele Binnenstad ligt op loopafstand!