Algemene voorwaarden Bed & Breakfast Sionskameren

Locatie: ABC Straat 24, 3512 PX Utrecht
Kamer van Koophandel nummer: 30243788
BTW nummer: NL137106907B01

U bent van harte welkom in de Sionskameren!
Graag zouden we u op de hoogte willen brengen van onze voorwaarden/ huisregels.

Aankomst / vertrek:
U bent van harte welkom vanaf 15:15 uur. Eerder is in overleg mogelijk.
Graag verzoeken we u de kamer uiterlijk om 10:30 uur te verlaten. In overleg kunt u uw bagage nog even in de garage laten staan.

Annulering:
U kunt tot 2 weken voor aankomst annuleren.
Daarna betaalt u 50% van de kamerprijs.
Bij annulering op de dag zelf brengen wij het hele bedrag inclusief andere reserveringen (garage, ontbijt) in rekening.

Betalen:
U kunt betalen d.m.v. een overboeking, bank/creditcard waar 2,75% extra kosten aan verbonden zitten, of contant bij aankomst. Het volledige bedrag dient voor uw aankomst op onze rekening te staan. Wij hebben wel pin of creditcard mogelijkheid extra kosten zijn 2,75%.
Zakelijke gasten kunnen een gespecificeerde nota ontvangen en indien afgesproken achteraf betalen.

Schade:
Als u schade hebt veroorzaakt of als u constateert dat er iets kapot is is het fijn als u dat meldt.

Parkeren:
Met een auto (niet hoger dam 2.20 meter) kunt u na reservering parkeren in onze garage. De kosten hiervoor zijn €25,- per dag/ nacht vanaf aankomst 15:15 uur in de middag tot vertrek 11 uur in de ochtend. Mocht u eerder of later willen aankomen/ vertrekken dan graag overleggen wat de mogelijkheden zijn.

Logeren en ontbijten met een dieet/allergie:
Graag zelf aangeven als u een allergie heeft, onze kussens en dekbedden zijn gevuld met dons, wij hebben ook synthetische kussens.

Ontbijt:
Wij proberen zo veel mogelijk met biologische producten te werken, maar niet alles is biologisch. In de kamerprijs zit een klein selfservice (cereals en vruchten) ontbijt inbegrepen.
U kunt elke dag een ontbijtmandje bestellen via ons bij de bakker om de hoek (behalve op zondag). Dit is een mandje gevuld met een belegd broodje, croissant, krentenbol, koekje en een sapje. U haalt zelf in de ochtend het mandje op (+/- 40 meter lopen)

Huisdieren:
Huisdieren zijn niet welkom, graag willen we ook voor onze volgende gasten een
locatie bieden waar geen dieren zijn geweest.

Pas op:
In de keuken staat naast de reguliere kraan een Quooker. Hier komt kokend water uit.

De tuin:
Is voor privé gebruik..

Roken:
Sigaretjes graag op straat roken. Het is niet toegestaan om in onze B&B of tuin te roken of drugs te gebruiken.

Sleutels:
U krijgt een sleutel set van ons en wij verzoeken u hier zorgvuldig mee om te gaan. Bij verlies of eventuele schade vragen wij u de schade hiervan te vergoeden.

Tussentijdse schoonmaak / nieuwe handdoeken:
Indien u nieuwe handdoeken wenst dan graag even een sein geven en wij zullen deze voor u verwisselen. Wanneer u een langere tijd in onze B&B verblijft graag even aangeven als wanneer wij de kamer kunnen opfrissen en het beddengoed kunnen vervangen. Wij komen niet in uw kamer tenzij u erom vraagt of er een noodzakelijke reden is.

Geluid:
U logeert in een monumentaal huis. U kunt af en toe geluiden van andere gasten horen. In de binnenstad is het over het algemeen doodstil, maar er is ook weleens een feestje bij de buren (indien wij hiervan op de hoogte zijn zullen we u hier uiteraard vooraf over informeren).

Internet:
U kunt de Wi-Fi gratis gebruiken.

Wij hopen dat u een fijn verblijf heeft in onze B&B en mocht u (positieve) kritiek hebben dan zouden wij het op prijs stellen als u dit met ons zou willen delen.

Hartelijke groet,
Dirkjan & Willemijn Haspels